Пластмасови опаковки
"Омегапласт" е специализирана в производството на пластмасови опаковки още от 1992 година. Произвеждаме пластмасови бутилки за най-популярните течни подправки (кетчуп, горчица, майонеза), пластмасови опаковки за лекарства, хранителни добавки, агро препарати.

Разнообразието от продукти, което предлагаме, както и качеството, което гарантираме, ни правят водещ производител на пластмасови опаковки в България. Наши клиенти и партньори са големи български производители и вносители, с които сме изградили много стабилни взаимоотношения. Така "Омегапласт" се утвърди като основен лидер в производството на пластмасови опаковки за разнообразни нужди. Нашето портфолио се състои от над 200 модела пластмасови опаковки с гарантирани здравина и устойчивост.

На разположение на нашите клиенти, освен богатата продуктова гама, са и опитът, професионализмът и креативността ни при предлагане на дизайнерски решения.

Продуктовата гама от пластмасови опаковки на фирма "Омегапласт" непрекъснато се усъвършенства и разширява. Произвежданите от нас пластмасови опаковки са много разнообразни и на практика нашето портфолио обхваща всякакви потребителски нужди. Нашите пластмасови опаковки са добре познати на земеделците, тъй като в тях се съхраняват препаратите за растителна защита. Произвеждаме и технически изделия, някои от които за строителството и по-точно за производство и монтаж на PVC и алуминиева дограма.
Български
БГ
English
EN
     Фирма "Омегапласт 92"  ЕООД предлага качество и разнообразие от един ежедневно използван от всеки човек продукт - пластмасови опаковки и бутилки. Тяхната еластичност и лекота ги правят незаменим помощник в домакинството и бизнеса.
Качество плюс разнообразие е формулата за успех на фирма "Омегапласт". Смятаме, че тя е най-подходяща, за да отговорим изцяло на потребностите на пазара за пластмасови опаковки в България.
НАЧАЛО | ПЛАСТМАСОВИ ОПАКОВКИ | ИЗДЕЛИЯ | КОНТАКТИ   Уеб дизайн: DJCOOL © 2005-2014, Уеб хостинг: COOLSTUDIO | Всички права запазени.